Varför inte champagne en helt vanlig grå tisdag?

Hej,

Nu är det tisdag och ekorrhjulet är i full gång. Mitt tips denna vecka är att ni ska dricka er champagne en helt vanlig tråkig vardag. Helgerna är alltid lite mer festliga och det är oftast väntat att det skall ätas och drickas gott men varför ska man inte kunna göra det en tråkig tisdag i februari?

Testa att öppna en riktigt fin flaska helt oväntat mitt i veckan och jag lovar att det kommer bli uppskattat. Köp hem lite löjrom lättsaltade chips och en härlig champagne och överraska din käresta när han/hon kommer hem från jobbet. Har ni barn så tycker jag att man skall köpa ett alkoholfritt alternativ och hälla upp i ett fint glas till barnet och skåla tillsammans. Det kommer att vara så uppskattat och barnet kommer få känns sig vuxen och viktig.

Nedan kommer lite tips på vad ni kan dricka en tråkig tisdag framför Sveriges Mästerkock på 3an eller kanske samtidigt som ni har veckans städning.

 

Önskar er alla en helt vanlig tråkig tisdag.

Krug Grande Cuveé nr: 7494 1500kr

Köttigare champagne går knappast att hitta på bolaget. Massor med gammalt reservin och ek i mängder alla älskar Krug!

 

Taittinger Comtes de Champagne 06 nr: 75978 1351kr

Elegant och snyggt rostad 100% chardonnay som har fått en liten kyss av gamla ekfat. Comtes är en klassiker som alltid levererar kvalitet och elegans.

 

Pol Roger Sir Winston Churchill 04 nr: 7548 1351kr

Jag säger som Sir Winston ” my tastes are simple i am easily satisfied with the best” Köttigt vin med massor av pinot karraktär.

img_2827

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.