Pappa vill inte ha några Jä…a blommor

Som ni flesta säkert redan vet  är det fars dag på söndag och pappa vill inte ha några j…vla strumpor eller blommor. Pappa vill ha en ordentlig champagne som han kan dricka med de han älskar mest, sina barn!

Eftersom att vi inte hinner beställa från beställningssortimentet får vi utgå ifrån de champagnerna som finns ordinarie på hyllorna. Pappa ska självklart ha en ordentlig och maskulin champagne! En flaska Belle Epoque 2008 är alltid trevligt men det passar helt klart bäst till mamma på mors dag.

Nedan kommer tre tips från mig på champagner som pappa säkert uppskattar. Ett annat tips från mig är att ta med flaskan väl kyld så får ni säkert själva njuta av flaskan på söndag också.

Jag önskar er alla en härlig torsdag.

Pol Roger Brut Reserve 415kr

Klart att pappa vill bli förknippad med citatmaskinen Sir Winston Churchill. Pol Roger var Churchills favoritchampagne och han sa ” my tastes are simple i am easily satisfied with the best”

Enligt mig är det här en av bolagets absolut bästa årgångslösa champagner. Finns den på magnum på ert systembolag så köper ni självklart det!

Bollinger Special Cuvee 459kr

Bollinger är också en av mina favoriter och är i toppen av de årgångslösa champagnerna på bolaget. Bollinger förknippas självklart med James Bond och flaskan andas testosteron. En riktigt trevlig champagne som med fördel kan matchas med mat men är också fruktansvärt god att dricka som den är.

 

Dom Perignon 2009 1380kr

Känner ni att pappa ska få känna sig lite extra älskad köper ni en flaska dompa till honom. Dom Perignon har precis bytt årgång från 06 till och så chansen är stor att pappa inte har provat denna tidigare. 2009 är en varm och inbjudande årgång som redan nu bjuder på en del rostade mognadstoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.