Mina 10 just nu hetaste Champagnetips

Hej,

Det var ett tag sedan som jag rekommenderade champagner och jag tycker att det har hänt en hel del den senaste tiden. Jag har provat massor med champagner med bra och lite sämre kvalitet. I det här inlägget så kommer jag lista de 10 hetaste Champagnetipsen just nu utan inbördes ordning.

1.Alfred Gratien Cuveé paradis 2008 nr: 99034 549kr

Enormt bra och prisvärt. Elegant och balanserat champagne med en härlig syra och en kyss av ekfat som är trevlig nu men lovar gott inför framtiden

2. Paul Dethune Cuveé Prestige Franska vinlistan 435kr

Ett riktigt superfynd och en stor vinupplevelse för under 500kr. En enorm koncentration och komplexitet i detta vin som ger en spännande upplevelse.

3. Krug Grand Cuveé nr: 7494 1529kr

Jag kan inte lämna Krug utanför den här listan. Den är absolut inte gratis men när du smakar den så förstår du varför du får ge över 1500kr.

4. Leclerc Briant Cuveé de reserve nr: 77159 249kr

Löjligt lågt pris för detta koncentrerade och komplexa vin med massor av karaktär.

5. Mailly Blanc de noirs Franska vinlistan 355kr

Balanserat krämigt och väldigt omtyckt champagne som förtjänar uppmärksamhet.

6. Pol Roger Brut Vintage 2008 nr: 7536 549kr

En klassisk fullträff från Pol Roger som levererar riktigt högt med sin otroliga balans och elegans. detta vin kommer att bli stort med tiden.

7. J De Telmont 1976 nr: 99085 1196kr

1976 är ett magiskt år och ni måste verkligen ta chansen att köpa denna innan den tar slut för det kommer den göra.

8. Pertois Lebrun Nuances Blanc De Blancs nr: 78924 330kr

Riktigt prisvärt från denna lilla kvalitetsproducenten. Härligt komplex med en skarp syra.

9. Charles Heidsieck Rose nr: 77426 546kr

Här har vi en härlig matrosé som är enormt mogen och komplex. Drick den ur stora pinotkupor.

10. Belle Epoque 2008 nr: 87914 1206kr

Det här är ett måste som du bara inte kan vara utan. Detta vin KOMMER att bli helt magiskt i framtiden.

IMG_9261

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.